Nova vest
Košarka

Subota, 28.03.2015.

23:11

Vujošević: Konstantin zaslužuje SL

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je ekipa Konstantina pokazala da zaslužuje da igra u Superligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizan je u 1. kolu Superlige savladao Konstantin u Nišu sa 87:74.

Domaći tim u većem delu meča bio je ravnopravan rival srpskom šampionu, a crno-beli su meč prelomili serijom 12-0 sredinom treće deonice.

„Drago mi je zbog grada Niša, da ima Superligaša. Mislim da je Konstantin sasvim zasluženo akter ovog takmičenja. Oni su i to pokazali i u KLS, da su zasluženi učesnici, ali i na večerašnjoj utakmici. Pokazali su da imaju određeni nivo kvaliteta koji sigurno neće biti, u narednim utakmicama, ni malo naivan kada ostale ekipe budu igrale sa njim“, rekao je Vujošević.

Trener Partizana istakao je da je njegov tim imao odlične, ali i loše momente protiv Konstantina.

„Mi smo u pojedinim momentima odigrali jako kvalitetno, bilo je jako dobrih momenata, međutim u prvom poluvremenu je bilo situacija sa kojima nisam u potpunosti zadovoljan i na tome ćemo poraditi u narednom periodu.“

Partizan u narednom kolu pred praznim tribinama dočekuje Mega Leks, a Konstantin ponovo kao domaćin igra protiv FMP Železnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve