Nova vest
Košarka

Sreda, 25.03.2015.

13:19

Radonjić: Razmišljamo samo o Albi

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ekipa sa mnogo motiva putuje u Berlin na utakmicu 12. kolu E grupe Top 16 faze Evrolige protiv Albe.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

"Očekuje nas jako vazan meč, protiv protivnika koji je pokazao kvalitet u Top 16 fazi i koji ima šansu da se plasira dalje. Vodi ih Saša Obradović, koji radi sjajan posao. Alba će pokušati da nas pobedi iskustvom i navijači će im verovatno biti prednost. Ipak imamo i mi takmičarski motiv i razmišljamo o pobedi", rekao je Radonjić.

On je istakao da se bek Branko Lazić još nije oporavio od povrede i da neće igrati.

"Lazić neće putovati, a očekujem da bude spreman za start Superlige. Imamo plan koji je odavno napravljen i očekujemo da će uskoro biti sa nama i u formi", dodao je Radonjić

Crnogrski trener prokomentarisao je i polufinale plej-ofa ABA lige, koje će crveno-beli igrati protiv najvećeg rivala Partizana.

"Znalo se koja četiri tima će otići u plej-of, a sada su poznati i parovi. Do duela sa Partizanom ostalo je pet utakmica i svi sada razmišljamo samo o Albi. Nadam se da ćemo zadržati ovaj nivo forme kako bismo u dobrom statusu dočekali polufinale. Ove godne se pokazalo da je prednost domaćeg terena iskorišćena, što prošle nije bio slučaj, međutim ima dosta razlika u odnosu na prošlu i ovu sezonu", rekao je Radonjić.

Utakmica Alba – Crvena zvezda igra se u četvrtak od 20.15 sati u berlinskoj O2 areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve