Nova vest
Košarka

Petak, 06.03.2015.

09:52

Bjelica: Važna pobeda kod kuće

Košarkaš Fenerbahčea Nemanja Bjelica rekao da je bilo veoma važno ostvariti pobedu pred svojim navijačima u Top 16 fazi Evrolige.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Ekipa iz Istanbula savladala je Nižnij Novgorod 92:78, a srpski reprezentativac ubacio je 16 poena, sedam skokova i tri asistencije.

"Pobeda pred našim navijačima bila nam je potrebna. Zadovoljstvo je igrati pred ovom publikom. Moramo da nastavimo da se borimo, pre meča u Atini očekuje nas i duel u šampionatu Turske", rekao je Bjelica.

"Bilo je bitno da dobro odigramo. Imali smo odličnu drugu četvrtinu. Bili smo posebno dobri u odbrani. Treću četvrtinu smo počeli loše. Uvek svojim igračima naglašavam važnost motivacije. Nažalost u trećem periodu igre smo se opustili i protivniku dali priliku da se vrati u meč. Onda smo sve počeli ispočetka. Ukazao sam priliku svim igračima, svi su bili spremni na izazov u svakom momentu. To je zbog toga što imamo još mnogo izazova", rekao je trener Željko Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve