Nova vest
Košarka

Sreda, 04.03.2015.

18:55

Gudes: Zvezda će biti motivisana

Trener Makabija Gaj Gudes očekuje izuzetno motivisano Crvenu zvezdu u duelu dva tima u devetom kolu Top 16 faze Evrolige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Crveno-beli dočekuju "Ponos Izraela" u četvrtak od 20:45 časova u Kombank Areni, gde će tražiti drugu pobedu i nadu za plasman u plej-of EL.

"Zvezda je veoma težak tim, posebno na domaćem terenu, sa navijačima koji donose veliku energiju. U utakmicu ulazi posle poraza u derbiju, pa će sigurno biti odlučni i veoma motivisani da dokažu navijačima da su i dalje u igri", rekao je Gudes.

Makabi se sa Realom bori za prvo mestu u grupi, ima pobedu manje od španskog tima pa i on ima veliki motiv pred gostovanje u Beogradu.

"Moramo biti veoma agresivni i biti spremni za njihovu jaku fizičku igru. Oni vole igru sa mnogo kontakta. Imaju mnogo igrača koji mogu da nanesu štetu. Moramo biti oprezni i koncentrisani, a cilj je naravno pobeda", dodao je trenera Makabija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve