Nova vest
Košarka

Nedelja, 01.03.2015.

22:22

Pavlović: Imali smo veći motiv

Najbolji pojedinac nedeljnog derbija, bek Partizana Aleksandar Pavlović (19p) istakao je da je njegov tim imao veći motiv od Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Crno-beli su nadigrali najvećeg rivala 77:63 i napredovali do treće pozicije u ABA ligi, pre finiš regularnog dela sezone.

"U trećoj četvrtini smo bili svesni da su oni jedna od najboljih ekipa, stisnuli smo još više u odbrani i još bolje odigrali. Oni su prvi pa su prvi, a mi se borimo za što bolju poziciju. Samim tim, morali smo da imamo veći motiv", rekao je Pavlović.

Iskusni Bek Milenko Tepić rekao je da je njegova ekipa iskoristila "pakleni ritam" Crvene zvezde.

"Odigrali smo znatno bolje nego u polufinalu kupa. Zvezda igra u paklenom ritmu i mi smo to uspeli da iskoristimo. Neki od njihovih ključnih igrača smo zaustavili i njihov učinak sveli na minimum. Posle lošeg početka sezone niko se nije nadao da možemo da budemo drugi. Imamo još dva teška gostovanja do kraja, Zadar kod kuće. Možemo da budemo drugi, ali idemo korak po korak", rekao je Tepić.

Parizan u sledećem kolu gostuje Mega Leksu u Sremskoj Mitrovici, a regularni deo sezone završava duelima protiv Zadra i Budućnosti, direktnog rivala u borbi za drugo mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve