Nova vest
Košarka

Subota, 28.02.2015.

10:00

Repeša: Borba za 3. ili 4. poziciju

Trener Cedevite Jasmin Repeša izjavio je da je njegova ekipa zasluženo izgubila od Mega Leksa u 23. kolu ABA lige.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Košarkaši Mega Leksa pobedili su Cedevitu u Zagrebu sa 107:103 posle produžetka.

Izabranici Dejana Milojevića su tako ostvarili desetu pobedu u regionalnom takmičenju, a šampionu Hrvatske su naneli osmi poraz.

Na taj način, Mega je pomogla Partizanu, koji se sa Cedevitom bori za treće mesto na tabeli, pa 'crno-beli' imaju šansu da pobedom u derbiju sa Crvenom zvezdom u nedelju preteknu Zagrepčane.

"Nemam komentara, izuzev toga da čestitam Mega Leksu na zasluženoj pobedi i želim im sreću i dalje. Taj poraz dolazi nam u teškom trenutku. Hteli smo da probamo da uhvatimo drugo mesto da bismo imali prednost domaćeg terena, a sad se moramo boriti da osvojimo treću ili četvrtu poziciju", rekao je Repeša.

Srpski klub slavio je i pored trojke Nemanje Gordića kojom su Hrvati izborili produžetak.

"Trebalo je da pobedimo i mislim da je otvaranje utakmice bilo kakvo je trebalo. No, krajem prvog poluvremena je došlo do opuštanja, oni su došli na dva razlike, a onda su preokrenuli na početku drugog poluvremena. Dogodilo nam se već pre da protivnik okrene rezultat. Dosad smo često izvlačili utakmice u egalu, ali sada nismo uspeli. Nismo ni zaslužili pobedu jer smo se Gordićevom rojkom srećno izvukli do produžetka. Trebalo je da se u produžetku bolje branimo, ali su oni postigli mnogo lakih koševa", dodao je trener Cedevite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve