Nova vest
Košarka

Sreda, 25.02.2015.

18:35

Blažič: Real prilika za napredak

Jaka Blažič očekuje teško gostovanje Zvezde kod Reala, ali ističe da tim želi da dobro odigra svaki meč u Evroligi kako bi se spremio za plej-of ABA lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Košarkaši Zvezde u četvrtak od 20.45 u Madridu igraju protiv Reala, utakmicu osmog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige.

" Real je u sjajnoj formi, u E grupi su na prvom mestu sa samo jednim porazom u prvih sedam kola, a nedavno su osvojili Kup Kralja pobedom protiv Barselone. Pred nama je težak zadatak, ali pokušaćemo da odigramo dobar meč", rekao je Blažič.

Blažič je naveo da je duel sa kvalitetnom ekipom kakva je Real predstavlja poseban motiv za svakog igrača i da je to prilika da Zvezda napreduje.

"Real je skup izvanrednih profesionalaca, imaju izuzetne individualce, igrače sa NBA iskustvom, a trener Pablo Laso je od njih napravio sjajan kolektiv. Duel sa tako jakim i iskusnim timom je prilika da napredujemo. Siguran sam da ćemo kroz jake utakmice u nastavku Top 16 faze podići nivo igre za ono najvažnije, a to je svakako plej-of ABA lige", rekao je Slovenac.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić otputovao je u Madrid, ali je njegov nastup neizvestan zbog povrede.

Posle sedam kola Real je prvi na tabeli u Grupi E sa šest pobeda i porazom, a Zvezda je poslednja skorom od pobede i šest poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve