Nova vest
Košarka

Subota, 31.01.2015.

21:51

Milojević: Prezadovoljan sam

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je prezadovoljan posle trijumfa svog tima protiv Budućnosti sa 96:84 u 20. kolu ABA lige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Milojevićevi izabranici su tom pobedom prekinuli niz od četiri poraza i to pošto su odigrali sjajno u drugom poluvremenu i ostvarili osmi trijumf u regionalnom takmičenju.

Ovo je za nas veoma bitna pobeda, imali smo puno poraza, kada izgubite pet utakmica zaredom nije nimalo lako. Pokazali smo da smo jaka ekipa koja može da parira ovako kvalitetnom timu. Kontrolisali smo skok, imali smo idealan kontranapad. Ovo je tvrda ekipa i veliki je uspeh dati im 96 poena. Prezadovoljan sam zaista”, rekao je Milojević.

Sa Milojevićem se složio i Danilo Nikolić, jedan od zapaženih igrača u trijumfu Mege sa 16 poena i sedam skokova.

Loše smo ušli u utakmicu, a zatim podigli nivo odbrane. Veliki uspeh za nas je pobediti ekipu koja je druga na tabeli”, naglasio je Nikolić.

Trener Budućnosti, koja je doživela peti poraz ove sezone, Igor Jovović je istakao da je Mega zasluženo slavila.

Čestitam Mega Leksu, potpuno zaslužena pobeda. Protivnik je imao dobru realizaciju, raspali smo se i zaboravili naš zadatak. Protivnik je bolje igrao, a mi ovoga puta nismo bili na visini zadatka. Mega je zasluženo trijumfovala”, rekao je Jovović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve