Nova vest
Košarka

Petak, 30.01.2015.

05:33

Bertans: Šutirao kao i inače

Krilni igrač Laboral Kuče Davis Bertans ističe da je igrao protiv Emporio Armanija kao i svaki drugi dan, iako je do 19p stigao promašivši samo jednu trojku.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Bivši igrač Partizana je zatrpao koš italijanskog tima sa četiri trojke, a imao je i oba poguđena šuta za dva.

"Šutirao sam kao i inače, danas sam samo više pogađao, to je sve. Posle toga sam se trudio da spuštam loptu i više probijam, a saigrači su takođe bili veoma precizni, pa nije bilo potrebe da više šutiram", rekao je Bertans.

Predvođen sjajnim Letoncem, Laboral je razbio Armani 102:83 i stigao do važne druge pobede u grupi F.

"Postajemo sve bolji kao tim, igramo sve bolje, ali se i dalje mučimo da odigramo dobro svih 40 minuta. Čak ni danas nismo uspeli u tome, ali je bilo dovoljno za pobedu. Međutim, nećemo dobiti još mnogo utakmica ako budemo igrali dobro samo 20 minuta", dodao je Bertans.

Najbolji igrač milanskog kluba, i deseti najbolji košarkaš Evrope, Alesandro Đentile, nije imao odgovor na pitanje o očajnoj igri svog tima.

"Stvarno ne znam šta se dogodilo. Od početka su nas "ubijali". Izgubili smo u veoma lošem trenutku, ovo je veoma loš poraz. Moramo da se vratimo u teretanu i krenemo iz početka. Mi smo krivi za očajnu utakmicu. Sada je teško razmišljati o plasmanu u sledeću fazu, moramo se fokusirati samo na sledeću utakmicu. Moramo biti skromniji, izgledali smo arogantno, a ne kao tim, svako je igrao za sebe", rekao je Đentile.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve