Nova vest
Košarka

Petak, 30.01.2015.

01:52

Itudis: Fokusirali se na Ročestija

Moskovski CSKA ostvario je i petu pobedu u Top 16 fazi Evrolige, a trener Dimitris Itudis je zadovoljan što tim pobeđuje iako ima mnogo problema.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Armejci" su posle produžetka savladali Nižnij Novgorod 103:95 i zadržali maksimalan učinak u grupi F.

"Nismo u najboljoj formi, pod stresom smo uz mnogo povreda i odsustva. Ali, radimo naporno kao profesionalci, i kao što vidite i dalje pobeđujemo", rekao je Itudis.

Moskovljani su rano stekli do prednosti koju su u trećem periodu uvećali na dvocifrenu razliku, ali je rival dobrom poslednjom četvrtinom stigao na samo šest poena zaostatka, a potom i produžetka.

"Nižnij je imao dobar momentum u utakmici, došli su u Moskvu kao favoriti, ali tim koji ima Ročestija, Kinzija i Tompkinsa mora biti dobar. Fokusirali smo se da zaustavio Ročestija, ali smo se trudili da ne zaboravimo sekundarne kreatore igre Semenjova i Kvostova, koji su odlični igrači, ali su sada loše odigrali", rekao je trener CSKA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve