Nova vest
Košarka

Utorak, 27.01.2015.

16:55

KKCZ: Karte za Albu od srede

Ulaznice za utakmicu petog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige izmedju Crvene zvezde i Albe biće u sredu puštene u prodaju, saopštili su crveno-beli.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Meč izmedju Crvene zvezde i Albe igra se u četvrtak od 20.45 u hali Pionir.

Ulaznice za meč Zvezde i Albe biće u prodaji na svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 100 prodajnih mesta širom Srbije) od 10.00.

Karte za tribine koštaju 600, a za parter 900 dinara. Za plavu i belu ložu je neophodno izdvojiti 1.200, a za ložu 1.500 dinara. Cene ulaznica za počasna mesta uz teren su 10.000 dinara.

Iz beogradskog kluba koji je mečeve Evrolige do sada igrao u Areni, napominju da će se veoma mali broj karata naći u prodaji, jer je prodato 4.289 sezonskih ulaznica, kao i da jedan broj ulaznica pripada sponzorima.

Crvena zvezda je još jednom apelovala na navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera ili pirotehničkih sredstava, jer bi svaki "i najmanji incident mogao da ima nesagledive posledice za klub".

Berlinska Alba je u Top 16 fazi Evrolige upisala dve pobede i dva poraza, dok je Zvezda i dalje bez trijumfa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve