Nova vest
Košarka

Utorak, 27.01.2015.

01:35

Nazor: Mega najtalentovanija u ligi

Trener Zadra Ante Nazor izjavio je da je tim pokazao karakter protiv ekipe Mega Leksa, za koju kaže da je najtalentovanija u ABA ligi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo: KK Zadar/Mateo Smoliæ-Roèak

Košarkaši Mega Leksa izgubili su od Zadra u gostima sa 74:73 u poslednjem meču 19. kola regionalne ABA lige.

"Očekivao sam tešku utakmicu jer smo trenažno pali poslednjih nedelju dana s obzirom na to da smo imali dva daleka gostovanja. Pauza je ostavila i traga na Josipu Sobinu i njegov trenažni proces, ali danas je borbenošću to nadoknadio. Pokazali smo karakter, pokazali smo da smo naučili pobeđivati u ovakvim završnicama jer ova ekipa Mega Leksa je odlična i oplemenjena s dva evroligaška igrača. To je najtalentovaniji tim lige. Čestitam svojim igračima, a i ekipi Mega Leksa na fer i korektnoj borbi", rekao je Nazor.

Marko Ramljak izjavio je da je Zadar imao problema zbog mnogo skokova protivnika.

"Teška utakmica, velika borba, stalne promene vođstva. Mislim da smo se dobro borili, ali previše smo im skokova dopustili, što je trener i naglašavao u najavi utakmice. Nismo niti jednog trenutka sumnjali u pobedu, čak ni kada smo gubili četiri razlike pred kraj. Stvarno smo ginuli za svakom loptom. Znali smo da dobro trče napred, ali da se i ne vraćaju toliko dobro nazad, tako da je dosta poena palo iz tranzicije. Čestitao bih protivnicima i mojim saigračima na dobroj utakmici", naveo je Ramljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve