Nova vest
Košarka

Nedelja, 25.01.2015.

03:02

Đokić: Povrede su nas omele

Trener Metalca Vladimir Đokić kaže da je njegov tim zbog povreda imao mnogo problema u pripremi utakmice sa Olimpijom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Upozoravao sam šta nas čeka, međutim, imali smo mnogo problema sa povređenim igračima i to se ispostavilo kao bitno jer mi smo ekipa koja mora mnogo da trenira da bi dobro igrala. To ne umanjuje pobedu Olimpije koja je igrala taktički dobro, znali su i pripremili se kako za atmosferu, tako i za naše ofanzivne mogućnosti“.

Košarkaši Metalca poraženi su od Union Olimpije 76:67 u meču 19. kola regionalne ABA lige.

“Pogodili su bitne šuteve kada smo hvatali priključak, ubacili su sa sedam-osam metara, ali to je njihov kvalitet. Odnos skokova 25 prema 40 pokazuje dominaciju Olimpije, ali sve je to rezultat treninga koji ne priliči Metalcu Farmakom i ovoj ekipi, mnogo je problema bez Otaševića i Maleševića na treningu“, dodao je Đokić.

Mladi Dušan Kutlešić kaže da je Olimpija prelomila meč u drugom poluvremenu.

“Čestitke Olimpiji na zasluženoj pobedi, večeras su nas nadigrali u svim segmentima igre. Prvo poluvreme je bilo izjednačeno dok su u drugom napravili dvocifrenu razliku. Uspeli smo da priđemo na šest poena ali nismo imali snage za potpuni preokret kao u Ljubljani, tako da smo zasluženo izgubili. Okrećemo se nastavku, imamo još šest utakmica tako da ćemo gledati da izvučemo što bolji skor".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve