Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.01.2015.

15:30

Repeša: Poraz u Valjevu nas remeti

Trener Cedevite Jasmin Repeša čestitao je Metalcu na pobedi, ali i istakao da poraz u Valjevu komplikuje situaciju njegovoj ekipi.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP

"Čestitam domaćinu na pobedi koja je mogla otići i na našu stranu na kraju. Uhvatili smo priključak u pravo vreme, ali kraj nismo odigrali kako treba.U svakom slučaju domaćin je bio u većem delu utakmice u boljem ritmu i zasluženo je dobio utakmicu. Ovaj poraz bitno remeti naše planove", rekao je Repeša.

Košarkaši Metalca pobedili su Cedevitu sa 56:55 u dramatičnom duelu 17. kola regionalne ABA lige. Metalac je tako ostvario osmu pobedu, dok je Cedevita pretrpela šesti poraz.

"Tek ulaskom Žganeca stabiliziramo igru i u napadu i u odbrani što je nedopustivo jer je on jedan od najmlađih igrača, tako da imam primedbe na ostatak ekipe posebno na igru u prvom poluvremenu. U drugom smo pokazali želju i volju međutim to nije bilo dovoljno", dodao je Repeša.

Metalac u narednom kolu dočekuje Partizan, dok Zagrepčani gostuju Igokei.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve