Nova vest
Košarka

Petak, 02.01.2015.

14:49

Blažič: Kakva NG, Real je važniji

Bek Crvene zvezde Jaka Blažič nada se da će podrška sa tribina pomoći njegovom timu u meču sa Real Madridom u prvom kolu Top 16 faze Evrolige.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Starsport

"Jedna su od najboljih ekipa u Evropi – ne znam koga da izdvojim jer na svakoj poziciji imaju vrhunske košarkaše. Mi moramo da verujemo u sebe. Očekujem punu halu, očekujem da nam navijači olakšaju posao“, rekao je Blažič.

“Real je vezao dva poraza u Endesa ligi, od Barselone i Unikahe. Biće teška utakmica, ali svi smo veoma motivisani, to se pitanje ni ne postavlja. Odigrali su odlično protiv Unikahe, iako su izgubili. Ne bih rekao da su u padu forme, pogledajte samo njihove igrače, oni su iskusni i neće to uticati na njih“, dodao je 24-godišnji bek.

Na pitanje kako je proslavio Novu godinu, Slovenac odgovara:

“Bio sam kod kuće sa nekoliko saigrača, imali smo večeru i odmorili se za utakmicu. Tako je to u profesionalnom sportu – važnija mi je utakmica s Realom od Nove godine“.

Utakmica Crvena zvezda – Real Madrid na programu je od 19 časova u Kombank areni.

Na našem sajtu možete da pročitate novogodišnje intervjue sa Brankom Lazićem i trenerom Dejanom Radonjićem, kao i osvrt na Zvezdinu polusezonu.

Andres Noćioni označio je ključnim zaustavljanje Bobana Marjanovića.

Grupa E, prvo kolo:
petak
19.00 Crvena zvezda – Real Madrid
20.00 Alba – Barselona
utorak:
Galatasaraj – Žalgiris 78:69
PAO – Makabi 83:76

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve