Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 29.12.2014.

00:30

Obradović: Nismo imali rešenje

Trener Fenerbahčea Željko Obradović nije imao objašnjenje za ubedljiv poraz od najvećeg rivala Anadolu Efesa u 13. kolu turske lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fener je ubedljivo poražen na gostovanju 85:67, a meč je prelomljen već u prvih pet minuta neverovatnom serijom domaćina.

"Veoma smo loše počeli, neverovatno je da su poveli 16:0 u prvih pet minuta. Nismo bili u igri, teško je objasniti razlog. Nismo imali rešenje, pokušali smo da se vratimo, dobro odigrali drugu četvrtinu, ali smo u trećoj ponovili greške iz prve", rekao je Obradović.

Ekipe su sada izjednačene na deobi prvog mesta turske lige sa po deset pobeda iz 13 utakmica.

"Oni su svaku dobru odbranu pretvarali u koš. Bez motivacije i koncentracije, šut je beskoristan. Nismo bili na nivou Efesa", dodao je Obradović.

Najbolji pojedinac u njegovom timu bio je Nemanja Bjelica koji je imao po 16 poena i skokova.

"Očajno smo počeli utakmicu, malo smo se vratili u drugom poluvremenu, ali je Efes bio sjajno pripremljen. Napravili smo previše grešaka, to je donelo i ovakav rezultat", rekao je Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve