Nova vest
Košarka

Petak, 26.12.2014.

16:13

Čović: Bez pritiska na igrače

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović očekuje još bolje rezultate u 2015. godini, ali kaže da nema pritiska jer je lopta okrugla i ona diktira pravila.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Uspeli smo da savladamo sve otpore, prošli velika iskušenja, u subotu već igramo sa Cibonom, pa nam dolazi ’lakši’ meč protiv Reala, a potom još ’lakše’ utakmice do kraja sezone. Želimo još bolji rezultat u nastavku sezone, neću da pritiskam ekipu, lopta je okrugla i ona diktira pravila".

"Ma kakav rezultat bio na kraju sezonu, znamo da su uloženi ogroman rad i energija", izjavio je Čović na godišnjoj svečanosti u TC Ušće.

On je naglasio da će Crvena zvezda u narednom periodu imati nekoliko interesantnih promena kako bi se klub organizaciono unapredio.

"Zvezda, bez obzira na uprave koje dolaze i odlaz,e mora da ostane klub sa visokim standardima. U potpunosti delimo sve što je teško zemlji, ali imamo dobru atmosferu koja nas održava. Neka nam 2015. bude još uspešnija", istakao je Čović.

Zvezda ima skor 14-0 u ABA ligi, a u Evroligi je dva kola pre kraja obezbedila plasman u Top 16 fazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve