Nova vest
Košarka

Subota, 20.12.2014.

18:25

Klop: Dobro da je godina gotova

Trener Borusija iz Dortmunda Jirgen Klop rekao je da su sve kritike na račun njegovog tima i njega poptuno opravdane posle prvog dela sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Borusija je jesenju polusezonu u Bundesligi završila na pretposlednjem mestu, a postoji mogućnost da čak padne na samo začelje, u slučaju da Frajburg u nedelju ostvari dobar rezultat protiv Hanovera.

Tim iz Dortmunda je na 17 utakmica osvojio samo 15 bodova, jedan više od Frajburga, i doživeo je čak deset poraza, poslednji od Verdera sa 2:1.

Sve kritike koje će nam biti upućene su potpuno opravdane. Stojimo ovde kao idioti i to je samo naša krivica. To je odraz naše sezone za sada. Nismo bili dobri u prvoj polovini: Dobra vest je da je danas godina završena za nas. Pred nama su tri nedelja treninga, moramo da ispravimo sve što je pogrešno“, rekao je Klop.

Međutim, prvi deo sezone nije bio u potpunosti loš za Borusiju. Tim iz Dortmunda je osvojio prvo mesto u svojoj grupi u Ligi šampiona, ispred Arsenala, Anderlehta i Galatasaraja, a u osmini finala će se sastati sa Juventusom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve