Nova vest
Košarka

Petak, 19.12.2014.

13:16

Prepelič: Ne smemo da se opustimo

Bek Olimpije Klemen Prepelič kaže za sajt ABA lige da se njegov tim neće opustiti posle dobrih igara u prvom delu sezone.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Atmosfera u timu je odlična, i na treninzima i na utakmicama, jasno je da smo opušteni. Ipak, iako smo stvorili određenu prednost na tabeli, ne smemo da se pouzdamo u to“, rekao je Prepelič, čiji tim je trenutno četvrti na tabeli sa skorom 8-4, dve pobede više od Partizana, Mege Leks, Cibone i Solnoka.

“ABA liga je specifično takmičenje gde svaki tim može da pobedi svakog – Zadar je savladao Partizan u prošlom kolu. Razmišljamo samo o sledećoj utakmici – priveli smo kraju prvu fazu Evrokupa i sada možemo potpuno da se koncentrišemo na preostalih nekoliko utakmica do kraja godine“, dodao je Prepelič.

Sledeći meč Olimpija igra sa Krkom u Novom Mestu, u subotu od 19 sati.

“Ako se pogledaju rezultati, jasno je da smo mi favoriti. Ipak, domaći teren je veoma važan kada su debiji u pitanju. U poslednje vreme smo u boljoj formi i timski smo jaki. Oni su imali problema sa povredama, ali kao što svi znaju, kada dođe meč sa Olimpijom, svi igrači Krke su zdravi“, zaključio je Prepelič.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve