Nova vest
Košarka

Utorak, 16.12.2014.

18:59

Igrači Zvezde: Budite sa nama

Košarkaši Crvene zvezde pozvali su navijače da pokažu da su uz njih kupovinom simboličnih karata za utakmicu sa Laboral Kučom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ta utakmica će biti odigrana u petak od 19 časova pred praznim tribinama “Pionira”, zbog kazne koju je Zvezdi izrekao disciplinski sudija Evrolige posle utakmice protiv Galatasaraja u Istanbulu.

Međutim, rukovodstvo ‘crveno-belih’ odlučilo se da pusti karte u prodaju zbog nepravedne kazne, kojom je osim igranjem pred praznim tribinama, Zvezda sankcionisana i novčano u iznosu od čak 50.000 evra.

Ulaznice za tu utakmicu su u utorak ujutru puštene u prodaju na svim poslovnicama Eventima po ceni od 300 dinara, a sredstva prikupljena tom akcijom biće iskorišćenja za plaćanje kazne. Ukoliko Evroliga usvoji žalbu i ukine novčanu kaznu Zvezd, sredstva će biti prosleđena porodici Marka Ivkovića, koji je ubijen pre utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde.

U promociju akcije uključili su se i svi prvotimci Crvene zvezde koji su u kratkom, ali atraktivnom video spotu poslali jasnu poruku: „Neka se za Laboral traži karta više”.

Iz Zvezde su takođe poručili navijačima da slanjem svojih fotografija na adresu budisanama@kkcrvenazvezda.rs učinee da u meču protiv Laboral Kuće nijedna stolica u dvorani Pionir zaiste ne bude prazna. Te fotografije će biti postavljene na stolicama u “Pioniru”, iako će se meč igrati bez prisustva publike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve