Nova vest
Košarka

Nedelja, 07.12.2014.

21:34

DV: Neko hoće da me smeni

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da postoje namere da bude smenjen kako bi se „neki obezbedili pred ’fajnal for’“.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vujošević je posle pobede ’crno-belih’ nad Mega Leksom sa 89:80 pričao i o tome kako bi Crvenoj zvezdi bilo da se nalazi u teškoj situaciji kao šampion Srbije.

Takođe, on se osvrnuo i na isključenje koje je zaradio kada je posle jednog faula nad Nikolom Milutinovim verbalno napao sudiju Iliju Beloševića.

Moja nervoza je prouzrokovana zbog situacije u klubu. Vidim svi imaju neke ideje za pleja, a mi nemamo para da ga dovedemo“, rekao je Vujošević.

Vujošević je istakao da je situacija u klubu veoma teška i otkrio da je poslednju platu dobio u januaru 2013. godine, a da postoje naznake da bi klubu moglo da krene nabolje ako on bude smenjen.

Kako bi se Zvezda snašla da sledeće sezone ostane bez sedam igrača. Telekom izgleda uslovljava Partizan da se smeni trener. Oni hoće da biraju trenera da bi bili sponzori“, naglasio je Vujošević.

Strateg šampiona Srbije se potom osvrnuo i na samu utakmicu sa Mega Leksom.

Došli smo u situaciju da je svaka utakmica važna. Partizan ima naznake da na ’fajnal foru’ predstavlja opasnost po svakoga. Neki onda hoće na vreme da se obezbede. Mega oscilira, ali ipak su oni nezgodni kada su maksimalno motivisani“, istakao je Vujošević.

Vujošević je takođe prokomentarisao i uspeh Crvene zvezde, koja se plasirala u Top16 fazu Evrolige dva kola pre kraja takmičenja po grupama.

Sviđa mi se kako Zvezda igra, napravili su uspeh kakve smo mi pravili“, naglasio je Vujošević.

Trener Partizana se zahvalio publici na podršci.

Prijatno me je iznenadilo prisustvo publike. Iskreno, nisam očekviao. Ljudi su zaista verni i na tome im se zahvaljujem“, rekao je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

212 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve