Nova vest
Košarka

Petak, 28.11.2014.

10:07

Bjelica: Presudio je naš kvalitet

Krilni centar Fenerbahčea Nemanja Bjelica rekao je da je kvalitet presudio u trijumfu njegovog tima nad Turovom (89:74) u sedmom kolu Evrolige.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Reprezentativac Srbije bio je igrač meča sa 16 poena, 10 skokova i po 2 asistencije i ukradene lopte.

“Počeli smo meč vrlo dobro i odjednom smo imali veliku prednost, ali nije lako do kraja meča sačuvati taj višak. Oni su se približili šutevima za tri poena, ali naš kvalitet dozvolio nam je da kontrolišemo meč“, kaže Bjelica.

Trener Fenera Željko Obradović izjavio je da je njegov tim ostvario važnu pobedu, ali da Turov nije ekipa za potcenjivanje.

“Sada sve deluje savršeno jer smo kontrolisali meč, naročito smo u napadu bili dobri. Ipak, kada smo poveli sa 20 poena razlike, počeli smo previše da igramo jedan na jedan i da grešimo. Turov mnogi potcenjuju, ali oni su dobar i opasan tim koji igra brzo. U svakom slučaju, važan trijumf za nas“, rekao je Obradović.

Fenerbahče, koji sada ima skor 5-2, u sledećem kolu dočekuje PAO, dok će Turov kod kuće protiv Barselone pokušati da ostvari drugu pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve