Nova vest
Košarka

Sreda, 26.11.2014.

13:31

Radonjić: Neptunas ne odlučuje

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovu ekipu čeka težak susret sa Neptunasom u okviru sedmog kola grupe D Evrolige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Duel ’crveno-belih’ igra se u četvrtak od 19 časova u „Kombank areni“, a Radonjić je istakao da je svestan njegove važnosti.

Prilikom izvlačenja grupa, govorilo se da smo imali veliku sreću da smo dobili tim koji neće moći da parira po kvalitetu i da neće moći nikoga da dobije. Ispostavilo se da to nije tako, a sada je Neptunas u situaciji da se ravnopravno bori za plasman u Top 16. Znamo da nas čeka težak meč protiv ozbiljnog protivnika“, rekao je Radonjić.

Zvezda i Neptunas imaju po tri pobede i poraza, isto kao i Galatasaraj. ’Crveno-beli’ bi eventualnim trijumfom prišli blizu plasmana u Top16.

Meni je u potpunosti jasno da želimo da savladamo Neptunas. U ovaj i u sve ostale mečeve ulazimo sa istom motivacijom. Ovo nije odlučujući meč, jer smo pokazali da možemo da igramo sa svim timovima, a ima još utakmica do kraja. I nama je jasno da nas pobeda stavlja u bolju poziciju, ali smo svesni i da ima mnogo da se igra“, rekao je Radonjić. 

Strateg Zvezde je rekao da je Jović počeo da trenira i da će za oko sedam dana biti ponovo u timu, što znači da će propustiti nedeljni meč sa Partizanom u ABA ligi. 

Kapiten ’crveno-belih’ Luka Mitrović je rekao da je tim opterećen putovanjima, ali i da je maksimalno motivisan za predstojeći meč.

Nalazimo se u paklenom ritmu što se tiče utakmica i putovanja. Čeka nas težak meč, jedan od najbitnijih u dosadašnjem toku sezone. Neptunas je na početku važio za autsajdera, ali su pokazali da su ozbiljna ekipa. Pobeda im može značiti za Top 16 i biće maksimalno motivisani i spremni za pravu mušku borbu. Mi treba da odgovorimo na pravi način, onako kako smo to radili u većem delu sezone“, rekao je Mitrović

Zvezda je apelovala na navijače da navijaju sportski i da ne ubacuju predmete u teren, a posebno da ne skandiraju uvredljive parole. 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve