Nova vest
Košarka

Subota, 22.11.2014.

18:27

Guler: Saučešće porodici i Zvezdi

Kapiten košarkaša Galatasaraja Sinan Guler izrazio je saučešće porodici i navijačima Crvene zvezde povodom ubistva 25-godišnjeg mladića iz Srbije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Navijač Zvezde ubijen je u petak u Istanbulu pre susreta protiv Galatasaraja, ispred dvorane Abdi Ipekči u kojoj se igrala utakmica.

"Tužno je čuti šta se dogodilo navijaču Crvene zvezde ispred hale. Saučešće porodici i svim srpskim košarkaškim navijačima", napisao je Guler na društvenim mrežama.

Crvena zvezda će sigurno takođe reagovati po pitanju tragedije u Istanbulu i ponašanja trenera Galatasaraja, a prvi čovek ‘crveno-belih’ Nebojša Čović rekao je na vanrednoj konferencija za medijeda je navijač Zvezde ubijen s leđa.

Čović je u petak uveče rekao da je zatečen tragedijom i da ni bezbroj pobeda nije vredno ljudskog života. Svoje zaprepašćenje iskazao je i centar Zvezde Majk Cirbes, koji je istakao da je bez reči posle tragedije.

Vučić je takođe od premijera Turske tražio hitno pronalaženje i hapšenje Ivkovićevog ubice i njegovo najstrože kažnjavanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve