Nova vest
Košarka

Petak, 21.11.2014.

14:08

"Tendencija uništavanja Partizana"

Trener Partizana Duško Vujošević opet je na konferenciji za utakmicu istakao da "ljudi sa vlasti strateški urušavaju Partizan".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Partizan ima sramotno loš tretman kod države, vodi se politika kažnjavanja i pokušaja uništenja kluba. Svi su to prepoznali i znaju kakvu bitku bijemo. Telekom neće postati sponzor ukoliko im to Vučić ne kaže, bez političke volje, ma koliko mi bili sposobni ili nesposobni, prosto, zemlja sada tako funkcioniše", rekao je Vujošević.

"Mora da postoji politička volja da se tim kao što je Partizan pomogne i moja istupanja u tom smeru bila su usmerena protiv eliminacije kluba i uskraćivanja ekonomskim sredstava kako bi duže zadržao igrače na okupu i ostvario rezultate", nastavio je Vujošević.

"Ima i naših grešaka, recimo, u nedelju ćemo imati skoro preklapanje fudbalske i košarkaške utakmice, za to sigurno nije kriva država i nadam se da će se navijači rasporediti, jer su potrebni na oba mesta", zaključio je Vujošević.

Vujošević je prokomentarisao i vest da je Partizan na regionalnoj konferenciji Sporto u Portorožu, drugi put uzastopno proglašen za najbolji sportski brend u Srbiji, uz Novaka Đokovića i Anu Ivanović.

"Postavlja se pitanje kako je najbolji sportski brend došao u ovu situaciju i da se nastavlja tendencija urušavanja kluba. Nije nam lako, radimo u teškoj situaciji, imamo želju da osvijom titulu, ali pitanje je koliko je to realno", zaključio je Vujošević.

Radnik zaposlen u JSD Partizan pokušao je juče da se ubije na stadionu u Humskoj, ali ga je u poslednjem trenutku spasio kolega.

"Ta vest je postala centralna, međutim, to nije stvar za koju je kriv Partizan, već opšta situacija u zemlji. Imali smo pre sedam dana pukovnika sa pištoljem ispred zgrade Vlade, pa nije toliko pisano o tome. Ovo je jedan od načina da se pokaže kako Partizan ne može da upravlja stadionom i da ga treba dati Vojsci", izjavio je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

182 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve