Nova vest
Košarka

Četvrtak, 20.11.2014.

18:42

Rasulo u Galati – sukob na treningu

Košarkaši Galatasaraja ne igraju kako se očekuje od starta sezone, finansijska situacija je jako teška, a sve to je dovelo do nervoze i sukoba na treningu.

Izvor:

Autor:

Default images

Krenulo je sa pojedaničnim ispadima i štrajkom pojedinih igrača, da bi zatim Nolan Smit zaslužio otkaz zbog nediscipline, a sve to pratile su i povrede.

Sve to dovelo je do konflikta Nejtana Džavaija i Karlosa Aroja, pošto je Portorikanac bio iznerviran nešto 'jačim' faulom Australijanca, koji je izbačen s treninga, ali su saigrači sprečili fizički kontakt.

Posle poraza od Fenerbahčea u večitom derbiju, na kom se povredio Vladimir Micov, usledio je novi otkaz, ovoga puta ispisnicu je dobio Jan Vujukas, za koga je trener Ergin Ataman rekao da je bio greška u samom startu.

Iako nije sportski, sve ovo ide na ruku Crvenoj Zvezdi, koja u petak od 19 časova gostuje u Istanbulu u meču šestog kola Evrolige, a eventualna pobeda bi je praktično dovela na korak do TOP16 faze elitnog takmičenja.

Zvezda je druga u gripi D, sa skorom od tri trijumfa i dva poraza, dok turski tim ima dve pobede i tri neuspeha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve