Nova vest
Košarka

Subota, 01.11.2014.

11:36

Marjanović u idealnih 5, Kerol MVP

Bek Real Madrida Džejsi Kerol MVP je trećeg kola Evrolige, a u idealnoj petorci nalazi se i centar Crvene zvezde Boban Marjanović.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Osim njih dvojice, najbolji tim treće runde čine još Vasilis Spanulis iz Olimpijakosa, igrač Makabija Brajan Rendl i Džastin Doelman iz Barselone.

Kerol je u pobedi Reala nad Nižnim Novgorodom ubacio 32 poena, od toga sedam trojki, za ukupni indeks korisnosti 37. Vasilis Spanulis ubacio je Neptunasu 34 poena, koliki mu je bio i indeks, a imao je i 5 skokova, 7 asistencija i 3 ukradene lopte.

Rendl je u trijumfu Makabija nad Albom imao 25 poena, 5 skokova i 3 rampe za indeks 34, a Marjanović je u pobedi Zvezde nad Galatasarajem zabeležio 16 poena, 9 skokova i 3 asistencije za indeks 27.

Doelman je imao indeks 25, baš kao i naš Nenad Krstić, ali je Amerikanac u idealnoj postavi jer je njegov tim pobedio.

Posle tri kola upravo Krstić ima najveći prosečni indeks korisnosti – 22,3. Drugi je Marjanović sa 21,7, a treće mesto dele Rendl, Kulig i Zvezdin Markus Vilijams sa indeksom 20,67.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve