Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.10.2014.

11:45

Mijenović: Naš cilj je plej-of

Plejmejker Mega Vizure Nenad Miljenović kaže u intervjuu za zvanični sajt ABA lige. da pik-en-rol igra sa Nikom Jokićem postaje zaštitni znak njegovog tima.

Izvor: B92, abaliga.com

Autor:B92, abaliga.com

Default images

"Toliki broj asistencija (10,2) pokazuje da je saradnja sa svima odlična. Sjajno smo se uklopili i hemija se stvarno može osetiti. Istakao bih Jokića, sa njim sam igrao i prošle godine. Njegov osećaj za igru je fenomenalan i sa njim počinjem da se razumem samo pogledaima, a to mnogo znači. Često igramo zajedno i pik-en-rol polako postaje naš zaštitni znak"

Miljenović je proglašen igračem meseca u ABA ligi.

"Ovakvo priznanje mnogo znači. Prvi put ABA liga dodeljuje ovako nešto i zaista sam počastvovan što sam baš ja proglašen za najboljeg igrača ovog meseca. Protekli mesec je zaista bio sjajan za ceo klub. Mega je ostvarila tri velike pobede. Ovo priznanje je došlo kao posledica velikog rada i truda".

U prvih pet kola Mega je ostvarila tri pobede.

"Nismo znali šta da očekujemo. U timu je mnogo debitanata, ali znali smo da smo talentovani. Nismo znali koliko će nam vremena biti potrebno da se uigramo i sve to dođe na svoje, ali kako vreme prolazi sve smo bolji i siguran sam da ćemo sve vise napredovati".

Mega Vizura važi za najmlađi tim ne samo u ABA ligi, već i u Evropi – već drugu godinu u nizu trener Milojević je u prvi plan stavio nekoliko novih, mladih igrača.

"Milojević je jedan od najperspektivnijih mladih trenera u Evropi. Već drugu godinu sam sa njim i tek sad vidim koliko znači kontinuitet u radu sa jednim trenerom. Dejan je vrlo direktan, iskren i sa njim uvek znamo na čemu smo i to mi se baš dopada. Imam odličan odnos sa njim, uostalom, on mi je i pružio šansu da igram i pokažem šta umem. Zahvalan sam mu na svemu i i daću sve od sebe da opravadam poverenje koje mi je ukazao".

Uprkos mladosti, Miljenović kaže da Mega ima visoke ambicije.

"Naša najveća snaga su mladost i talenat. Dobra stvar je da nam te dve stvari daju šansu i prostor da radimo i napredujemo. Ovo sigurno nije naše najbolje izdanje, iako smo pobedili odlične ekipe. Mi možemo još bolje. Vreme i naš rad će dati još bolje rezultate i još bolju igru. Cilj nam je da dođemo do plej-ofa i kako vreme bude prolazilo, naš cilj će biti sve realniji", zaključio je Miljenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve