Nova vest
Košarka

Sreda, 29.10.2014.

23:55

Evroliga: Valensija u grotlu Arene

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova u “Kombank areni” dočekuju Valensiju u okviru trećeg kola grupe D Evrolige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Izabranici Dejana Radonjića su u prethodna dva kola zabeležili po pobedu i poraz, dok je španski klub izgubio oba meča.

‘Crveno-beli’ u punoj “Areni” na otvaranju sezone slavili protiv Galatasaraja, a potom su poraženi na gostovanju Neptunasu. Valensija je, s druge strane, izgubila i od Olimpijakosa i Galatasaraja.

Zvezda će protiv španskog kluba igrati u nepromenjenom sastavu, dok će Valensija biti pojačana povratkom Bojana Dubljevića, koji se oporavio od povrede.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je za Valensiju da je klub koji je uz rame velikanima Realu i Barseloni.

Bek ‘crveno-belih’ Jaka Blažič pozvao je navijače da ispune “Arenu”, tim pozivima se pridružio i predsednik kluba Nebojša Čović, koji je pred meč sa Valensijom pričao i o budžetu za ovu sezonu.

Podršku košarkašima Zvezde pružili su i bivši košarkaši ‘crveno-belih’ Igor Rakočević i Vladimir Radmanović.

Strateg Valensije Velimir Perapsovć rekao je da će njegovom timu biti zadovoljstvo da igra u “Areni” i da neće biti drame čak i ako izgube.

Preostale dve utakmice grupe D igraju se u petak, Olimpijakos gostuje Neptunasu, dok u Viktoriji igraju Laboral Kuča i Galatasaraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve