Nova vest
Košarka

Sreda, 29.10.2014.

09:24

Džulijus Rendl slomio nogu

Ruki Džulijus Rendl, u kojeg su Los Anđeles Lejkersi polagali velike nade ove sezone, doživeo je neverovatan peh u svojoj prvoj NBA utakmici u karijeri.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Sedmi pik sa ovogodišnjeg drafta doživeo je prelom potkolenice – na sedam minuta do kraja Rendl je krenio na prodor i u vazduhu se sudario sa Tarikom Blekom.

Odmah je bilo jasno da je povreda teže prirode, igrači obe ekipe okupile su se oko Rendla, a 19-godišnji mladić je na nosilima iznesen sa parketa.



“Ništa nije rekao, samo je malo plakao. Rekao sam mu da će sve biti u redu, da ostane jak. On će biti sjajan igrač u ovoj ligi, ovo će ga samo naterati da još jače radi, a on ima to u sebi. Čekaćemo ga da se vrati“, rekao je trener Lejkersa Bajron Skot.

Rendl je dao dva poena za 13 minuta na terenu, a za sada je pitanje koliko će odsustvovati sa terena – sigurno je jedino da ga čeka višemesečna pauza.

"Džulijus sada nema izbora - mi mu nećemo dozvoliti da ga ovo obori", kazao je Kobi Brajant.

Rendl je dobio podršku brojnih kolega na društvenim mrežama.

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve