Nova vest
Košarka

Utorak, 21.10.2014.

16:04

Beader:Očekujemo reakciju Partizana

Pomoćni trener Banvite Jovan Beader istakao je da će njegov tim pokušati da iskoristi lošu formu Partizana, ali očekuje reakciju crno-belih posle serije poraza.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Turski klub gostuje Partizanu u Pioniru u sredu od 18 časova, u drugom kolu Evrokupa.

"Crno-beli nisu u dobroj situaciji, pokušaćemo da iskoristimo njihov loš trenutak. Ipak, dolaskom Milana Mačvana sigurno će biti bolji. Igraju na svom terenu, znaju koliko je važno da pobede. Imaće veliku podršku „grobara”, biće nam jako teško", rekao je Beader.

Partizan je u poslednja četiri meča doživeo poraze, od čega je u tri bio potpuno nemoćan, uključujući i poslednje gostovanje u Ljubljani tokom vikenda.

"Treba očekivati reakciju njihovih igrača posle četiri teška poraza, jer svaki od tih momaka ima ponos i očekujem da neće sebi dozvoliti da izgube pred svojim navijačima. Najveći kvaliteti Partizana agresivna odbrana, pogotovo na domaćem terenu, igra u tranziciji i ofanzivni skok, koji moramo da kontrolišemo. Ako to ne učinimo, imaćemo problema kao protiv Galatasaraja, kad nam je Aldemir uhvatio devet lopti u napadu, a isto toliko i u odbrani.", rekao je pomoćni trener Banvita za "Večernje novosti".

Tim iz Bandirme u Beograd stiže nakon velike pobede nad Galatasarajem u turskom šampionatu.

"Polako dižemo formu, posle dve pobede u nizu protiv Hapoela i Galate, tražićemo pobedu i u Beogradu. Svaka utakmica na strani je jako važna, treba uzeti neke bodove i na gostovanju, a nama je prioritet Evrokup", rekao je srpski trener, koji je prvi asistent Zoranu Lukiću.

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je uoči meča sa Turcima da bi eventualni trijumf znatno uticao na bolju atmosferu i veće samopouzdanje igrača nakon serije poraza.

Partizan NIS i Banvit igraju u sredu od 18 časova u Pioniru, u drugom kolu grupe E Evrokupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve