Nova vest
Košarka

Sreda, 08.10.2014.

23:15

ABA: Murić i Vilijams MVP

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Edo Murić i Markus Vilijams podelili su titulu najkorisnijeg igrača drugog kola ABA lige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

I Murić i Vilijams u imali indeks korisnosti 29, debitant u dresu Partizana u porazu od Krke sa 68:64, a američki košarkaš u ubedljivom trijumfu nad Cibonom u Zagrebu sa 88:64.

Slovenački košarkaš je u prvoj zvaničnoj utakmici u dresu šampiona Srbije upisao 22 poena, četiri skoka, dve asistencije i jednu ukradenu loptu za 37 minuta na parketu.

Vilijams je u „Draženovom domu“ za 21 minut sa 19 poena, šest skokova, 11 asistencija i jednom ukradenom loptom, bio najzaslužniji za drugi trijumf Zvezde.

Iza njih dvojice u borbi za najkorisnijeg igrača našao se Duško Bunić iz Igokee, u porazu od Budućnosti sa 70:62, sa indeksom 26.

Na četvrtom mestu našao se srpski košarkaš Aleksandar Cvetković, koji u pobedi MZT Skoplja nad Zadrom sa 72:58 imao indeks 25.

Prvu petoricu kompletirao je Marko Brkić iz Solnoka, koji je imao indeks 22 u pobedi svog tima nad Metalcem sa 67:51.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve