Nova vest
Košarka

Utorak, 07.10.2014.

23:05

Mitrović: Nismo ovo očekivali

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da su se on i saigrači dobro spremili za meč sa Cibonom, ali da nisu očekivali toliko ubedljivu pobedu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Izabranici Dejana Radonjića slavili su protiv Zagrepčana sa 88:64 u „Draženovom domu“ i tako došli do druge pobede ove sezone.

Bila je ovo dobra utakmica sa naše strane. Ispoštovalio smo pripremu za meč jer smo znali odakle preti opasnost. Uspeli smo da zaustavimo Blesingejma, odigrali smo dobru odbranu i došli do dosta lakih poena. Nismo očekivali ovako laku pobedu, ali nema vremena za slavlje i euforiju, jer je pred nama novi meč sa Olimpijom. Nadamo se nastavku pobedničkog niza“, rekao je Mitrović.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da je zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

Čestiram svojim momcima. Igrali smo odgovorno od samog starta, kontrolisali igru, povećavali razliku koja je u jednom trenutku bila i nerealna. Raduje me što smo veče pred meč napravili najbolji trening do sada, a kroz ovakve mečeve nastavićemo da gradimo naš tim. Zadovoljan sam“, istakao je Radonjić.

Naredni meč ’crveno-beli’ igraju u subotu od 21 čas sa Olimpijom u dvorani „Pionir“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve