Nova vest
Košarka

Četvrtak, 02.10.2014.

17:18

Mladost Zemun može i u besparici

KK Mladost iz Zemuna tokom jubilarne godišnjice svog postojanja, dobio je velikog sponzora, i šansu da napravi ozbiljan iskorak u srpskoj košarci.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Klub iz Zemuna, osnovan još 1954.godine, i jedan od „originalnih“ beogradskih klubova u koje svakako spadaju i Radnički, OKK Beograd, i večiti rivali i naši najveći klubovi, potpisao je u četvrtak vredan sponzorski ugovor koji će mu omogućiti da mirno radi u taikmičarskoj 2014/2015, i da pokuša da udje u KSL.

Klub iz Zemuna koji je predstavio i novi logo, potpisao je ugovor sa austrijskom kompanijom „Admiral“ i tako pokazao da je i u danima kada srpska košarka doživljava nove udarce u vidu besparice i odustajanja klubova iz Kragujevca i Kosjerića ,ipak može da se ide napred.

Klub iz Zemuna zvaće se u narednoj sezoni „Mladost Admiral“, a o velikim ambicijama 1B ligaša koji će svoje mečeve igrati u hali „Pinki“ govori i imenovanje Dragana Nikolića za prvog trenera, i nekadašnjeg poznatog igrača Sladjana Stojkovića za sportskog direktora kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve