Nova vest
Košarka

Četvrtak, 02.10.2014.

09:27

Marina: Mora bolje protiv Turske

Selektor srpskih košarkašica Marina Maljković nije bila zadovoljna igrom i pored plasmana Srbije u četvrtfinale Mundobaskleta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srbija je u osmini finala u sredu savladala selekciju Kube sa 86:79.

Našu selekciju sada očekuje dan odmora, a u petak od 18 časovca u četvrtfinalu će nam rival biti domaćin Turska.

„Pobedili jesmo, plasirali smo se u ćetvrtfinale Svetskog prvenstva, ali ovo je bila jako loša utakmica. Bilo je velikih, nedopustivih grešaka, izgubljenih duela “jedan na jedan”... To nije bila odbrana koju Srbija ima da ponudi. To nije odbrana koju krvavo vežbamo svakog dana još od 10. avgusta. Naravno da sa tim segmentom igre nisam zadovoljna. U određenim trenucima bila je prisutna i nedisciplina što mi je posebno zasmetalo. To je uostalom, Kubi dalo dosta lakih poena. Da bismo nastavili ovu pozitivnu priču i suprostavili se selekciji Turske na pravi način, moramo da se vratimo našoj odbrani kakvu smo prikazali u duelima sa Angolom i Amerikom. Zato moramo dobro da analiziramo način na koji smo igrali u poslednje dve utakmice", istakla je Marina Maljković, selektorka ženske seniorske reprzentacije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve