Nova vest
Košarka

Sreda, 01.10.2014.

14:28

Kalinić: SP uvertira za Zvezdu

Košarkaši Crvene zvezde novu sezonu započinju u petak duelom sa Levskim u ABA ligi, a jedan od igrača od kojih se najviše očekuje sigurno je Nikola Kalinić.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mladi krilni košarkaš u redove ‘crveno-belih’ stigao je tokom leta iz kragujevačkog Radničkog, a novim saigračima priključio se po završetku Svetskog prvenstva u Španiji, na kojem je osvojio srebro sa našom reprezentacijom.

Kalinić je u intervjuu za B92 rekao da ne želi da obećava, ali da se nada da će u dresu Zvezde nastaviti sa uspesima, koje je započeo kao član ‘orlova’.

Kalinić se ‘crveno-belima’ priključio tek nedavno, još se upoznaje sa saigračima, ali veruje da će tim veoma brzo uspeti da se uigra.

Desetak dana radim, trudim da se što brže uklopim. Sada sam barem malo iskusniji, jer mi je prošle godine, kada sam stigao u Radnički bilo baš teško posle obaveza sa reprezentacijom. Sada mi je malo lakše jer znam mnogo momaka iz reprezentativnih selekcija, kao i prethodnih klubova, i mislim da će ovo kraće da traje i da ćemo što je brže moguće da izgledamo baš dobro. Naravno, svi moraju svi da imaju razumevanja i strpljenja, Jović i ja smo stigli pre desetak dana, Blažič se kasno pridružio, čak je i kapiten Luka Mitrović kasnije došao. Treba nam malo rada, vremena i mislim da će sve doći na svoje mesto”, rekao je Kalinić.

Kompletan intervju sa Nikolom Kalinićem pročitajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve