Nova vest
Košarka

Nedelja, 28.09.2014.

09:11

DV: Kada se sve uzme u obzir…

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da veruje da su njegovi izabranici bili odlični u pripremnom periodu kada se sve uzme u obzir.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Šampion Srbije još ne može da registruje pojačanja zbog blokade arbitraže Svetske košarkaške federacije (BAT), a i igrači koji su stigli u redove ‘crno-belih’ nisu potpuno spremni.

Nova sezona počinje za samo nedelju dana, a Partizan na otvaranju gostuje Solnoku. Ta utakmica igra se u subotu od 18 časova u Mađarskoj.

Kada se imaju u vidu klupski problemi, koji nisu ni mali, ni naivni, ne mogu da ne budem zadovoljan onim što su igrači pokazali tokom pripremnog perioda uprkos ukupnom negativnom saldu, u rezultatskom smislu, pa uključujući i poslednji test sa italijanskim predstavnikom. Sastav nije kompletiran, a oni koji su tu, ne računajući još pojačanja, nisu fit. Uzimajući sve u obzir, ma odlični smo”, rekao je Vujošević.

Zbog dislokacije srednjeg prsta desne ruke, na Andreju Milutinovića Vujošević neće moći da računa još desetak dana. Nikola Milutinov nije igrao na meču sa Emporio Armanije zbog grča leđnog mišića, ali bi uskoro trebalo da se vrati treninzima. ‘Crno-beli’ će novu sezonu sigurno početi bez kapitena Dragana Milosavljevića, koji je početkom godine operisao prednje ukrštene ligamente, a trebalo bi da se vrati u tim krajem oktobra.

Vujošević je takođe demantovao vest da je američki bek Entoni Guds na probi u Humskoj. Sa Partizanom i dalje trenira Luka Bogdanović, a na pitanje da li bi on mogao da ostane među ‘crno-belima’, Vujošević je rekao:

Nismo još definitivno odlučili”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve