Nova vest
Košarka

Utorak, 23.09.2014.

20:58

Tesan poraz Zvezde od CSKA

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od moskovskog CSKA sa 77:72, u prvom meču na pripremnom turniru Glorija kup u Istanbulu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipu Dejana Radonjića u sredu očekuje duel sa Fenerbahčeom u istom terminu, a u petak će odigrati još jedan meč.

Zvezda je veoma dobro počela duel protiv snažne moskovske ekipe, imala u prvoj deonici i deset poena prednosti, ali u nastavku je tim Dimitrisa Itudisa preokrenuo.

Početkom poslednje deonice bilo je 16 razlike za ruski tim, ali su sjajnu seriju pokrenuli Blažič i Vilijams, pa je Zvezda dva minuta pre kraja imala samo minus dva. U samom finišu CSKA je ipak uspeo da sačuva prednost i ostvari pobedu.

Na ovoj utakmici su u crveno-belom dresu debitovali srpski reprezentaztivci Nikola Kalinić i Stefan Jović.

Markus Vilijams bio je najefikasniji sa 15 poena, dok je Boban Marjanović ubacio 12. Na drugoj strani Markoišvili je postigao 19 poena, a odličan je bio i Miloš Teodosić koji je klubu za koji navija ubacio 13 veoma bitnih poena.

Crvena zvezda Telekom – CSKA 72:77

Crvena zvezda Telekom: Mitrović 7, Blažič 7, Vilijams 15, Dangubić 4, Marjanović 12, Tejić 2, Cirbes 7, Dženkins 5, Jović 2, Kalinić 9.
CSKA: Markoišvili 19, Voroncevič 2, Kaun 11, Fridzon 11, Džekson 10, Teodosić 13, Hajns 6, Nikols, Koropkov 5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

187 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve