Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.09.2014.

21:29

Srebrni ‘Orlovi’ na Gloria kupu

Glorija kup u Istanbulu počinje u utorak, a dan ranije viđeno je malo okupljanje igrača koji su sa reprezentacijom Srbije osvojili srebro na Mundobasketu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Tako su se na terenu “Ulker sports arene” zajedno našli košarkaši Crvene zvezde Nikola Kalinić i Stefan Jović, Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović, koji brane boje Fenerbahče Ulkera i košarkaš moskovskog CSKA Miloš Teodosić.

Na fotografiji koju je uslikao portparol Moskovljana Nikolaj Cinkevič fali samo Nenad Krstić, koji od ove sezone brani boje Anadolu Efesa, koji takođe učestvuje na Gloria kupu.

Već prvog dana turnira biće viđen okršaj Kalinića i Jovića sa Teodosićem, pošto se na startu Gloria kupa sastaju CSKA i Crvena zvezda. Taj meč igra se u utorak od 20.15 po lokalnom, odnosno 19.15 po našem vremenu. Drugog dana, sastaju se Crvena zvezda i Fenerbahče u istom terminu, dok je u četvrtak na programu duel CSKA i Fenerbahčea.

U petak će se igrati mečevi za plasman, a potencijalni rivali klubova srpskih reprezentativaca su Anadolu Efes, Olimpijakos i Unikaha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve