Nova vest
Košarka

Nedelja, 21.09.2014.

20:20

Generalna proba košarkašica za SP

Ženska košarkaška reprezentacija u ponedeljak od 19.30 u hali Vizura Zemun dočekuju Mozambik u poslednjoj proveri pred Svetsko prvenstvo.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Izabranice Marine Maljković u četvrtak putuju u Tursku, na Mundobasket, koji počinje u subotu, a duel sa Mozambikom će biti odlična prilika za sve ljubitelje ženske košarke da ih vide na delu.

Susret sa Mozambikom je odlična prilika da se pripremimo za Angolu, da se još više uigramo i spremno dočekamo početak Svetskog prvenstva. Mozambik je pravi predstavnik afričke košarke, mislim da će to za nas biti odličan test, a na nama je da se u pravom svetlu pokažemo našim navijačima na poslednjoj proveri”, rekla je Maljkovićeva.

Reprezentacija Srbije će igrati u grupi D na Svetskom prvenstvu sa Angolom, Sjedinjenim Državama i Kinom. Mozambik će se naći u grupi B sa Turskom, Francuskom i Kanadom.

Planetarni šampionat u Turskoj traje od 27. septembra do 5. oktobra. Iz grupne faze dalje idu po tri ekipe, ali prvoplasirana direktno obezbeđuje četvrtfinale, dok će timovi koji zauzmu drugo i treće mesto igrati osminu finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve