Nova vest
Košarka

Utorak, 16.09.2014.

13:42

Turci spojici Partizan i Zvezdu

Košarkaški klubovi Partizan NIS i Crvena zvezda Telekom potpisali su u Beogradu sponzorske ugovore s turskom klinikom Adžibadem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Mi kao Adžibadem grupa imamo prošlost dugu 23 godine i uvek smo bili u sportu i podrška sportu. U Turskoj i van nje sponzorišemo 45 klubova i federacija. U Srbiji smo već sponzori Fudblskih klubova Crvena zvezda, Partizan i Novi Pazar, a od danas smo i sponzori košarkaških klubova. Nadam se velikim uspesima u toj saradnji", rekao je predsednik Adžibadem grupe Mehmet Ali Ajdinlar.

Sponzorski ugovor u beogradskom hotelu Metropol potpisali su Ajdinlar i predsednici košarkaških klubova Partizan i Crvena zvezda - Predrag Danilović i Nebojša Čović.

Danilović je kazao da je ovaj ugovor prirodni nastavak saradnje koju ta klinika ima sa FK Partizan.

"Partizan ima najveće ambicije u kojoj god ligi da igra i samim tim veliko mi je zadovoljstvo što sarađujemo s najboljima. Velika je stvar što Adžibadem ulaže u ovu zemlju i dva velika kluba, kao što su Partizan i Crvena zvezda", rekao je Danilović.

Predsednici klubova nisu istakli detalje ugovora.

"Ovo je velika dobit za naš sport, ali i zbog odnosa Zvezde i Partizana, koji treba da budu potpuno normalni, a sve to na krilima izvanrednog rezultata koji je postigla košarkaška reprezentacija Srbije", rekao je predsednik Zvezde Nebojša Čović.

On je kazao da ga raduje saradnja s grupom Adžibadem.

"Veliko je zadovoljstvo što je Adžibadem prepoznao dva značajna brenda, jer je Ačibadem svetski brend sa čelnim ljudima koji su već dugo orijentisani ka sportu. Ambicije naših klubova su velike i uz pomoć ovog sponzora pokušaćemo da dostignemo i njihove ambicije", rekao je predsednik Zvezde Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve