Nova vest
Košarka

Subota, 30.08.2014.

13:24

KKCZ: Sezonske od ponedeljka

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će sezonske ulaznice za sezonu 2014/15 biti puštene u prodaju u ponedeljak.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Crveno-beli’ su istakli da će se karte prodavati do 10. oktobra, a da će za prodaju i distribuciju pretplatnih karata, kao i prethodne sezone, biće zadužen Eventim.

Cene pretplatnih karata kreću se od 7.900 do 60.000, u zavisnosti od mesta u dvorani.

Godišnje karte Crvene zvezde Telekom od ponedeljka moći će da se kupe na blagajni stadiona Crvene zvezde radnim danom od 10 do 20 časova, a vikendom od 10 do 17.

Pretplatne karte za mečeve ‘crveno-belih’ košarkaša prodavaće se na “Marakani” do 14. septembra, a od 14. septembra do 10. oktobra zvanično prodajno mesto biće poslovnica Eventima u tržnom centru Ušće svakog dana od 10 do 22 sata.

Važna napomena je da će svi oni koji odluče da na ovim prodajnim mestima u pomenutim terminima obave kupovinu odmah preuzeti svoje sezonske ulaznice.

Kako bi sezonske ulaznice bile dostupnije što većem broju navijača, kupovina će biti omogućena i u širokoj prodajnoj mreži Eventima u celoj Srbiji, s tom razlikom da će se prilikom kupovine godišnjih karata na ovim prodajnim mestima izdavati specijalni vaučeri. Uz dobijeni vaučer sezonske karte moći će da se preuzmu na “Marakani” do 14. septembra, odnosno u Ušću od tada.

Vlasnicima sezonskih ulaznica iz prošle sezone obezbeđen je popust u iznosu od 1.000 dinara. Da bi se ostvarilo pravo na popust neophodno je da se prilikom kupovine nove sezonske karte dostavi na uvid prošlogodišnja sezonska ulaznica koja će biti poništena kako bi se sprečili bilo kakvi pokušaji zloupotrebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve