Nova vest
Košarka

Nedelja, 24.08.2014.

19:38

Micov: Možda je bio prenervozan

Vladimir Micov kaže za B92 da će poštovati odluku selektora Aleksandra Đorđevića da ga izbaci iz tima, ali demantuje da je bilo bacanja peškira i ružnih reči.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Ne želim da ulazim u dublju analizu. Pročitao sam šta je Sale izjavio u vezi sa mnom – hoću da demantujem da sam bacio peškir, do toga nije došlo, nisam peškir ni imao u rukama. Drugo, pojedini mediji preneli su da je došlo do razmene vulgarnih reči, to se nije desilo ni sa jedne strane, nije bilo nijedne ružne reči“.

“Bili su ljudi u Pioniru, ne moram da ulazim u detalje, sve se videlo. Da li je on bio prenervozan zato što smo gubili i što smo igrali loše... Ne želim da ulazim u njegove trenerske kvalitete, šta i kako dalje, to je to“, rekao je Micov u izjavi za B92.

Krilni košarkaš kaže da je imao veliku želju da nastupi na Svetskom kupu u Španiji.

“Kada je reč o mojoj želji da igram za reprezentaciju, mislim da dovoljno govori to što su mi doktori naredili striktno mirovanje u trajanju od tri meseca, a ja sam na ličnu odgovornost došao na pripreme od prvog dana. Toliko što se tiče moje želje, ali moram da ispoštujem selektorovu odluku da me skrati sa spiska. Želim momcima uspeh na Svetskom prvenstvu“,

Na pitanje da li postoje izgledi da se situacija izgladi, novi igrač Galatasaraja je odgovorio:

“Selektor je to jednostavno izjavio i ’ćao’. Mene niko nije pozvao telefonom, niti on, niti bilo ko iz Saveza. Sve što znam pročitao sam u medijima, a tu piše da je to konačna odluka i moje je da je prihvatim bez pogovora“, zaključio je Micov za B92.

Izjavu selektora Đorđevića pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

199 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve