Nova vest
Košarka

Sreda, 20.08.2014.

09:29

Vujošević: Ne dovodimo Jovića

Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je da nije istina da će košarkaš kragujevačkog Radničkog Stefan Jović preći u redove srpskog šampiona.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Šta me pitate, prvi put čujem za tako nešto. U toj vesti nema ni trunke istine.“

"Izuzetno respektujem tog igrača i način kako je odradio sezonu u Radničkom. Kvaliteti nisu sporni, pa uslovili su i poziv u nacionalnu selekciju. Međutim, opet se radi o nečemu što se ne dešava prvi put u slučaju Partizana."

"Samo postoji dilema da li se radi o kreiranju određene klime ko to već radi, ili neko namerno pravi atmosferu licitacije, tu trećeg nema“, rekao je Vujošević i dodao da je potrebno još bar nedelju dana da bi se znalo hoće li neki od igrača koji su na probi, potpisati za "crno-bele“. Sa Partizanom treniraju Miković, Kuzeloglu, Torlak i Vujović.

"Još je rano za izjašnjavanje. Potrebno je još najmanje nedelju dana treninga da bih mogao nešto konkretnije da kažem“, rekao je trener srpskog šampiona i dodao da će biti pojačanja."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve