Nova vest
Košarka

Utorak, 19.08.2014.

23:18

Rouz presedeo i drugi trening

Plejmejker Čikago Bulsa Derik Rouz pre nekoliko dana se vratio na teren, ali je od tada propustio dva treninga reprezentacije Sjedinjenih Država.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U stručnom štabu američkog tima ne žele da rizikuju, pa je zbog toga Rouz samo individualno trenirao i nije učestvovao u radu sa saigračima.

Amerikanci u sredu igraju prijateljsku utakmicu sa Dominikanskom republikom u “Medison Skver Gardenu”, ali još nije doneta odluka da li će Rouz biti u timu.

Rouz je propustio celu prošlu sezonu zbog povrede desnog kolena, a isto je bilo i pretprošle godine, kada je imao problema sa levim kolenom. On je bio u startnoj postavi na meču sa Brazilom u subotu, a očekuje se da će takav slučaj biti na početku Svetskog prvenstva u Španiji, 31. avgusta.

Velike su šanse da on neće biti u prvoj postavi, jer imamo pravilo da ako igrač ne trenira dan ranije, mora na klupu”, rekao je član stručnog štaba Džeri Kolanđelo, koji je dodao da je to pravilo neformalno.

Upitan da li će igrati u sredu, Rouz je rekao:

Nadam se da hoću. Danas je bio dan za mali odmor, nisam to planirao. Sve zavisi od toga kako se osećam kog dana. Nema ničeg lošeg u odmoru. Nije sezona, tako da nisam zabrinut”.

Amerikanci će na Mundobasketu biti u grupi C sa Dominikanskom republikom, Turskom, Finskom, Novim Zelandom i Ukrajinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve