Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 18.08.2014.

00:24

Bogdanović: Ne otkrivamo sve karte

Bek reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović izjavio je da je najvažnije da ekipa do početka Svetskog kupa bude u pravoj formi.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Izvanredna atmosfera i sjajna utakmica. Na kraju smo malo popustili, pa smo morali da se vadimo, ali izvukli smo se – povećali smo agresivnost, izvukli neke žive lopte i pobedili. Još je pripremni period, najvažnije je da do početka SP budemo pravi“, izjavio je novi igrač Fenerbahčea posle pobede nad Turskom.

Na konstataciju novinara da je ponovo on prelomio meč, Bogdanović je uz osmeh rekao

“Tako se otvorilo i danas“.

Srbija je u dva dana savladala ekipe Argentine i Turske.

“Zadovoljan sam što smo zadržali tradiciju i osvojili Trofej Beograda. Argentina nije bila u najjačem sastavu i nije dala svoj maksimum, ali i mi smo u pripremnom periodu, tako da ni mi nismo na sto posto. Nekada nam koncentracija popusti, dosta je izmena, ali kažem, pripreme su i još ne otkrivamo sve karte. Nije da se ne zalažemo, ali neke akcije i odbrane čuvamo i za SP“.

Krilni centar ’Orlova’ Luka Mitrović kaže da je trijumf bitan zbog samopouzdanja.

“Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali, potpuno drugačija od meča sa Argentinom. Bio je neizvestan meč, igrali smo sa dosta oscilacija, ali na kraju smo čvrstom odbranom uspeli da pobedimo, što nam je važno za samopouzdanje. Mesec i po dana je prošlo od početka priprema, ostaje nam još rad na detaljima, nadam se da će sve biti kako treba“, kazao je Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve