Nova vest
Košarka

Petak, 11.07.2014.

20:34

Bogdanović: Želim da napredujem

Bogdan Bogdanović je po potpisivanju ugovora sa Fenerbahčeom rekao da je došao u turski klub kako bi još više napredovao u karijeri.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Doskorašnji košarkaš Partizana se obavezao na četvorogodišnju vernost klubu koji trenira Željko Obradović, ali će posle druge i treće godine moći u NBA.

“Srećan sam što ću nositi dres Fenerbahčea, želim da napredujem ovde kao i u Partizanu. Igrao sam protiv Fenera prošle sezone, ove je tim dobar, ambicije su velike i verujem da možemo da ostvarimo ciljeve“, rekao je Bogdanović.

Mladi bek je sjajnim partijama, naročito u finalnoj seriji domaćeg šampionata, postao pravi miljenik navijača Partizana, a njegov dolazak u Fenerbahče izazvao je burne reakcije simpatizera turskog kluba na društvenim mrežama.

Verujem da će nam i navijači pomoći, oni su vatreni kao i navijači Partizana... Mislim da Fenerbahče može korak dalje, a to znači plasman na fajnal-for Evrolige“, dodao je Bogdanović.

Po rešavanju klupskog statusa, Bogdanović će se vratiti u trening kamp reprezentacije Srbije, koja se priprema za Mundobasket, koji počinje krajem avgusta u Španiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve