Nova vest
Košarka

Petak, 27.06.2014.

22:03

Teodosić bi mogao u NBA

Menadžer Miloša Teodosića rekao je da njegov klijent pregovara oko novog ugovora sa CSKA, ali da su za njega zainteresovani i neki NBA timovi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Nik Locos rekao je za grčke medije da je nekoliko klubova zainteresovano za Teodosića, ali da konačna odluka još nije doneta.

Nastavljamo pregovore sa CSKA, ali nikakav dogovor nije postignut. Miloš želi da ostane u CSKA, a klub želi da ga zadrži. U ovom trenutku je samo nekoliko igrača na njegovoj poziciji slobodno i mnogi timovi su zainteresovani za Teodosića. Takođe postoji interesovanje NBA klubova za njega”, istakao je Locos.

Među klubovima koji su zainteresovani za Teodosić pominjao se Anadolu Efes, koji je preuzeo bivši selektor Srbije Dušan Ivković. Teodosić je prethodno sa Ivkovićem, pored u reprezentaciji, sarađivao i u Olimpijakosu.

Teodosić je u redove CSKA stigao pre tri godine, a u tek završenoj sezoni u Evroligi je na 21 utakmici prosečno beležio 10,9 poena, 4,1 asistenciju i 2,4 skoka po meču.

Pre moskovskog tima, srpski košarkaš je igrao za FMP, Borac i Olimpijakos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve