Nova vest
Košarka

Nedelja, 22.06.2014.

12:40

Otkud Simonoviću pehar!?

Umesto da pehar za šampiona Srbije završi u rukama kapitena Partizana Žofrija Lovernja, njega je podigao kapiten Crvene zvezde Marko Simonović.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crno-beli’ su u subotu uveče osvojili 13. titulu zaredom, 21. u istoriji pobedom nad večitim rivalom sa 95:87 posle produžetka za 3-1 u seriji.

Usred slavlja izabranika Duška Vujoševića, pehar namenjen šampionu nestao je i završio kod navijača Zvezde, koji su skandirali: „otimaj titulu“.

Navijači su potom dozvali Simonovića koji se popeo među navijače, a iako je izgledalo da mu je nelagodno, umesto da se odmah spusti na parket, on je podigao pehar, kao da ga je Zvezda osvojila.

Većina ljudi je u neverici gledala tu scenu, a pehar na kraju nije ni dodeljen Partizanu, pošto je oštećen. ’Crno-belima’ to nije smetalo, dobili su manji, koji im sledi u trajno vlasništvo, a potom su nastavili slavlje sa svojim navijačima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

177 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve