Nova vest
Košarka

Subota, 21.06.2014.

22:56

Blažič: Dobra sezona, loš kraj

Košarkaši Crvene zvezde Marko Simonović, Jaka Blažič i Luka Mitrović ocenili su da je njihovoj ekipi nedostajalo sreće u finalnoj seriji plej-ofa sa Partizanom

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Oni su međutim istakli da su crno-beli zasluženo došli do trofeja.

"Čestitam titulu Partizanu, kao tim smo i mi zaslužili da osvojimo ovaj trofej. Ipak, nije mi žao, ponosan sam na ove momke. Falilo nam je sreće nekoliko puta ove sezone, ali rastemo kao klub i bićemo sve bolji", rekao je kapiten Simonović novinarima posle meča u hali Pionir.

Partizan je, posle produžetka, kao gost savladao Zvezdu sa 95:87 i rešio finalnu seriju u svoju korist sa 3:1.

"Osećam se katastrofalno, falio nam je još jedan trofej posla osvojenog kupa. Odigrali smo dobru sezonu, ali smo izgubili domaći trofej pred našim navijačima", rekao je Jaka Blažič.

On je dodao kako smatra da sudijski kriterijum, nakon prve utakmice, koju je Zvezda dobila, nije bio ujednačen.

Talentovani Luka Mitrović priznao je da mu je žao jer je Zvezda večeras odigrala dobru utakmicu, a doživela je poraz.

"Mnogo je teško. Cele godine smo radili za finiš sezone. Nismo hteli ovakav kraj, odigrali smo najbolju utakmicu u seriji, a izgubili smo. Partizan nas večeras nije nadigrao, ali generalno je bio bolji tokom finalne serije", zaključio je Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve